Coronavirus – Tandartspraktijk Lisman – Amersfoort

Coronavirus

EXTRA INFORMATIE BETREFFENDE HET CORONAVIRUS

Mondkapje in de wachtkamer verplicht!

We behandelen alleen mensen waarvan we met vrij grote zekerheid kunnen weten dat ze gezond zijn. Daarom stellen wij u per mail en bij binnenkomst een aantal vragen. We vertrouwen erop dat u deze vragen eerlijk beantwoordt.

Alleen op afspraak de praktijk betreden, liefst niet te vroeg maar zeker niet te laat.

Er mag maar 1 persoon in de wachtkamer aanwezig zijn ,komt u dus bij voorkeur alleen.

Bij binnenkomst is er handdesinfectie ,daarna niets meer aanraken ,ook niet uw mobieltje!

We zijn beperkt telefonisch bereikbaar.

Wij waken over uw gezondheid en de onze. Dank voor al uw begrip.

Corona

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

Alle coronamaatregelen in de mondzorgpraktijk, zoals de vragen vooraf aan een behandeling, het spoelen met waterstofperoxide en 1,5 meter afstand houden, zijn vanaf 23 maart verleden tijd. Wel blijft het natuurlijk van belang dat je het meldt als je klachten hebt die kunnen duiden op corona. En zeg je afspraak op tijd af als je in quarantaine zit. Houd je verder aan de adviezen van de overheid.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.